Lipták Angliában, a „sirályoknál” tréningezik

Vágólapra másolva!
2011.10.20. 18:17
null
Lipták ismét próbajátékon vesz részt (Fotó: Németh Ferenc – archív)
Címkék
A brit Sky Sports értesülései szerint a jelenleg klub nélküli Lipták Zoltán az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Brightonnál vesz részt próbajátékon. A játékost képviselő menedzseriroda megerősítette a hírt a Nemzeti Sport Online-nak.

Lipták Zoltán ismét Nagy-Britanniában próbál csapatot találni magának. A nyáron a Videotonnal közös megegyezéssel szerződést bontó védő a legutóbbi szezonban az angol harmadosztályú bajnokságot megnyerő Brightonnál vesz részt próbajátékon a Sky Sports információi szerint.

Kérdésünkre a játékost képviselő Stars and Friends menedzseriroda megerősítette a hírt: Fülöp Ferenc elmondta, a válogatott védő a jövő hét elejéig tréningezik az angol csapattal, és ezt követően – ha meggyőzi a szakmai stábot – tárgyalnak szerződése feltételeiről.

A Brightont a korábbi uruguayi válogatott Gus Poyet irányítja, aki annak idején a Chelsea és a Tottenham futballistája is volt.

Az idényt kiválóan kezdő, de a legutóbbi hat bajnokiján nyeretlen csapatban játszik a korábbi spanyol válogatott Vicente Rodríguez.

A Brighton futballistája Dennis Bergkamp unokaöccse, a 20 éves csatár, Roland Bergkamp is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik