Lengyelország: Lovrencsics a nyáron távozik a Lechtől – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.21. 15:18
A Nemzeti Sport értesülése szerint megszületett a döntés: Lovrencsics Gergő a nyáron távozik a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Lech Poznantól. A hírt nem sokkal később a Lech is megerősítette a hivatalos honlapján.

Korábban megírtuk, hogy Lovrencsics távozhat a Lech Poznantól, a Nemzeti Sport friss információja szerint pedig meg is született a döntés: a magyar válogatott támadó nem a lengyel együttesben folytatja a pályafutását, a nyáron nem hosszabbítanak egymással a felek.Lovrencsics távozhat a Lech Poznantól, a Nemzeti Sport friss információja szerint pedig meg is született a döntés: a magyar válogatott támadó nem a lengyel együttesben folytatja a pályafutását, a nyáron nem hosszabbítanak egymással a felek.

A 27 éves szélső 2013 nyarán – hároméves szerződést kötve – szerződött a lengyel csapathoz, amelynek színeiben eddig 109 bajnokin 19 gólig és 27 gólpasszig jutott.

Tegnap a rangado.hu írta meg, hogy Lovrencsics Magyarországon folytathatja, a Ferencváros szeretné őt szerződtetni. Ez abban az esetben fordulhat elő, ha a magyar bajnok támadósorából kulcsember távozik. Információnk szerint Roland Lamah hagyhatja el a zöld-fehéreket.

Lovrencsics Gergő búcsúzóul még szeretné megnyerni a Lengyel Kupát, amelynek döntőjében a Lech Poznan Nikolics Nemanja csapatával, a Legia Warszawával találkozik május 2-án.

„Nagyon szeretném megnyerni a kupát. Játszani akarok a döntőben, és a meccs után a nemzeti stadionban együtt ünnepelni a szurkolókkal a trófea megszerzését. Profi játékos vagyok, azért küzdök, hogy bekerüljek az Eb-re utazó válogatott keretbe. Biztosíthatok mindenkit, hogy minden edzésen és minden mérkőzésen mindent beleadok" – mondta Lovrencsics Gergő a klub honlapjának.

A klub alelnöke, Piotr Rutkowski elmondása szerint a magyar szélső nagyszerű munkamorállal rendelkezik, ezt pedig mindig értékelték a poznaniak. A búcsúzás ideje viszont szerinte még nem jött el, mert nagyon fontos meccsek várnak a gárdára, majd csak ezt követően kíván neki sikeres folytatást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik