HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2013.05.01 15:42 Frissítve: 2014.11.15 01:00

Lengyelország: „Lovrencsics? Ennyi pénzért szenzációs vétel”

A lengyel labdarúgó-bajnokság hivatalos honlapja, az ekstraklasa.net hosszú írásban méltatja a Lech Poznanban légióskodó Lovrencsics Gergőt, és a futballista tavaszi teljesítménye láttán a szerző arra jut: a poznaniak nagy hibát követnének el, ha nem vásárolnák meg végleg a jelenleg a Lombard Pápa kölcsönjátékosaként őket erősítő játékost.

 

Lovrencsics Gergő többször jelezte: szeretne
a Lechben maradni (Fotó: lechpoznan.pl)

„A magyar egyértelműen bebizonyította, hogy megérdemli a szerződést” – olvasható az írásban, amely feleleveníti a játékos tavaly nyári remek poznani bemutatkozását, majd őszi visszaesését, végül pedig azt, Lovrencsics hogyan verekedte vissza magát fokozatosan a kispadról a kezdő tizenegybe, amelyben az elmúlt négy fordulóban rendre gólt szerzett, és amelyből háromszor is beválasztották a forduló legjobb tizenegyébe.

Az elemzés szerint Lovrencsics gyors és jól cselez, erőssége az egy egy elleni játék, nem bátortalanodik el, ha farkasszemet kell néznie a kapussal, továbbá jól lő távolról. A honlap úgy tudja, a lengyel klub további százezer euróért szerezheti meg végleg a magyar támadót az idény végén.

„Egy ilyen kategóriájú futballistáért a százezer euró olyan, mintha ingyen lenne. Véleményünk szerint a poznaniaknak gondolkodás nélkül le kell szurkolniuk ezt az összeget, cserébe megtarthatnak egy szenzációs szélsőt” – olvasható a cikkben.

Hat fordulóval a lengyel bajnokság befejezése előtt a Lech a második helyen áll, lemaradása kétpontnyi az éllovas Legiától.

2019.02.11 22:00:17

Légiósok SZELI MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Tizennyolc évesen nagyon jó helyen van.

2019.01.31 09:34:27

Légiósok BABJÁK BENCE

Megyeri Balázs csendes, karizmatikus és játékospárti szakembernek ismerte meg Ernesto Valverdét.

2019.01.28 17:56:34

Légiósok P. K.

„Régóta tudatosan építjük a pályafutását, nincs itt az ideje, hogy klubváltásról beszéljünk.”

2019.01.27 23:35:17

Légiósok MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. De nem véletlenül kell hallgatni Dárdaira, mi több, meghallani, amit mond, például igazán reménykeltő axiómáját: „A labda az egyedüli, ami konkurálhat a kütyükkel.”

2019.01.22 09:56:14

Légiósok BABJÁK BENCE

A magyar válogatott játékos megnyugtatta az eszéki szurkolókat: ő is sokat vár magától.