Lengyelország: „Lovrencsics? Ennyi pénzért szenzációs vétel”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.01. 15:42
null
Lovrencsics Gergő többször jelezte: szeretne <br />a Lechben maradni (Fotó: lechpoznan.pl)
A lengyel labdarúgó-bajnokság hivatalos honlapja, az ekstraklasa.net hosszú írásban méltatja a Lech Poznanban légióskodó Lovrencsics Gergőt, és a futballista tavaszi teljesítménye láttán a szerző arra jut: a poznaniak nagy hibát követnének el, ha nem vásárolnák meg végleg a jelenleg a Lombard Pápa kölcsönjátékosaként őket erősítő játékost.

„A magyar egyértelműen bebizonyította, hogy megérdemli a szerződést” – olvasható az írásban, amely feleleveníti a játékos tavaly nyári remek poznani bemutatkozását, majd őszi visszaesését, végül pedig azt, Lovrencsics hogyan verekedte vissza magát fokozatosan a kispadról a kezdő tizenegybe, amelyben az elmúlt négy fordulóban rendre gólt szerzett, és amelyből háromszor is beválasztották a forduló legjobb tizenegyébe.

Az elemzés szerint Lovrencsics gyors és jól cselez, erőssége az egy egy elleni játék, nem bátortalanodik el, ha farkasszemet kell néznie a kapussal, továbbá jól lő távolról. A honlap úgy tudja, a lengyel klub további százezer euróért szerezheti meg végleg a magyar támadót az idény végén.

„Egy ilyen kategóriájú futballistáért a százezer euró olyan, mintha ingyen lenne. Véleményünk szerint a poznaniaknak gondolkodás nélkül le kell szurkolniuk ezt az összeget, cserébe megtarthatnak egy szenzációs szélsőt” – olvasható a cikkben.

Hat fordulóval a lengyel bajnokság befejezése előtt a Lech a második helyen áll, lemaradása kétpontnyi az éllovas Legiától.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik