Lengyelország: Gosztonyi Andrásnak új klubot kell keresnie

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.25. 16:13
Gosztonyi András már augusztusban elhagyhatja a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Slask Wroclawot. A magyar támadó engedélyt kapott a klubtól, hogy új csapatot keressen – adta hírül a przegladsportowy.pl.

Gosztonyi januárban a Haladástól érkezett a lengyel klubhoz, amellyel kétéves szerződést kötött, de játszani csak elvétve játszott, hét bajnokin összesen 262 percet töltött a pályán.

Az új edző, Mariusz Rumak érkezése után egyértelműsítette, nincs hely a magyar szélső számára a csapatnál, így új klub után kell néznie.

„Gosztonyi elveszítette a helyét a csapatban. Kipróbálom a másik szélen is, de az ő érdeke is, hogy találjon egy másik klubot, amelyben játszhat. Szóba jöhet a kölcsönadás is, mert a klub hajlandó több lehetőséget is figyelembe venni, de csak akkor, ha mindenki számára kedvező megoldás születik” – idézik Mariusz Rumakot.Gosztonyi januárban a Haladástól érkezett a lengyel klubhoz, amellyel kétéves szerződést kötött, de játszani csak elvétve játszott, hét bajnokin összesen 262 percet töltött a pályán.

Az új edző, Mariusz Rumak érkezése után egyértelműsítette, nincs hely a magyar szélső számára a csapatnál, így új klub után kell néznie.

„Gosztonyi elveszítette a helyét a csapatban. Kipróbálom a másik szélen is, de az ő érdeke is, hogy találjon egy másik klubot, amelyben játszhat. Szóba jöhet a kölcsönadás is, mert a klub hajlandó több lehetőséget is figyelembe venni, de csak akkor, ha mindenki számára kedvező megoldás születik” – idézik Mariusz Rumakot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik