Légióssors: Mark Hughes csapatát és név szerint Gera Zoltánt dicsérte

Vágólapra másolva!
2010.08.08. 10:34
Felkészülési mérkőzésen az angol Fulham labdarúgócsapata valósággal lelépte Bundesliga-ellenfelét. A Werder Bremen elleni kiütéses, 5–1-es sikerből a csereként beszálló Gera Zoltán fél óra alatt mesterhármassal és egy gólpasszal vette ki a részét. Edzője, Mark Hughes kifejezetten elégedett volt a látottakkal, magyar légiósát pedig név szerint is kiemelte a klub honlapján megjelent nyilatkozatában.

„Az első félidőben a kelleténél jobban tiszteltük az ellenfelüket, és nagyobb területet engedtünk a Werdernek a játékhoz" – ismerte el önkritikusan a hibákat a Fulham menedzsere, de gyorsan hozzátette: a második félidőben már kiváló teljesítményt látott csapatától.

„Kiváló, tehetséges játékosaink vannak, akik a megfelelő szabadság birtokában igazán kreatív dolgokra képesek. Amikor Zoltán beszállt a játékba, rögtön volt több tökéletes befejezése. Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk a második félidőben, erőnlétileg rendben voltunk, kifejezetten erősnek tűnt a csapat. Több játékosom is remek formában tért vissza a pihenőről, így építkezhetünk azokra a fizikai alapokra, amelynek köszönhetően az előző idényben sikeresek voltunk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik