Légióssors: Kádárról fórumoznak két angol másodosztályú klubnál

Vágólapra másolva!
2012.05.31. 15:22
Címkék
Az angol Crystal Palace FC és a Charlton Athletic labdarúgócsapatának szurkolói fórumán is felvetődött Kádár Tamás neve, mint lehetséges nyári erősítés.

Az élvonalbeli Newcastle Unitedben kevés szerephez jutó magyar válogatott védő menedzsere két hete arról számolt be a Nemzeti Sport Online-nak, hogy Kádár a nyáron elhagyja a Newcastle Unitedet, és így a nyáron lejáró szerződésében nem lép életbe a további két, opciós év. Lehetséges új állomáshelyként Championshipben érdekelt, ám egyelőre nem nevesített klubokat jelölt meg.menedzsere két hete arról számolt be a Nemzeti Sport Online-nak, hogy Kádár a nyáron elhagyja a Newcastle Unitedet, és így a nyáron lejáró szerződésében nem lép életbe a további két, opciós év. Lehetséges új állomáshelyként Championshipben érdekelt, ám egyelőre nem nevesített klubokat jelölt meg.

A Charlton Athletic magabiztosan nyerte meg a harmadosztály (League One) küzdelmeit és jutott fel a 24 csapatos második vonalba, amelyben a Crystal Palace a 17. helyen zárt.

A Kádár ügyeit intéző CMG menedzseriroda holland, olasz és német szálat is mozgásban tart, a tárgyalások jelenleg is zajlanak. A védő idén tavasszal a United tartalékcsapatában játszott bajnokikat – megbecsültségét jelzi, hogy szalaggal a karján, csapatkapitányként.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik