Légióssors: angol és holland ajánlata van, de Vadócz Pamplonában maradna

Vágólapra másolva!
2011.06.25. 15:57
Címkék
Három éve légióskodik a spanyol élvonalban vitézkedő Osasuna labdarúgócsapatában Vadócz Krisztián, aki annak ellenére nem gondol a távozásra, hogy angol és holland ajánlatai is vannak.

„A spanyollal legfeljebb egy európai bajnokság tudja felvenni a versenyt minden téren, mégpedig az angol, ez azonban nem azt jelenti, hogy a Premier League-ről álmodom – nyilatkozta Vadócz Krisztián a Nemzeti Sportnak. – Sőt az Osasunánál kifejezetten jól érzem magam, kedvező visszajelzéseket kapok, a világ legjobb csapatai ellen futballozhatok, ami nem minden magyar labdarúgó számára adatik meg, s ezt meg is becsülöm. A pamplonaiaknál még egy évig él a szerződésem, tehát ha a klubom pénzt szeretne látni az eladásomból, azt a nyáron még megteheti – de korántsem biztos, hogy így gondolkodnak a vezetők. Különben is illik helyén kezelni az ilyen-olyan felröppenő híreket az átigazolásokkal kapcsolatban. Nekem ilyenkor, nyáron nincs más dolgom, mint hátradőlni, s ha a klubomat esetleg megkeresi egy csapat, netán meg is egyezik vele, majd szólnak, hogy mérlegeljek, aztán döntsek. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Kövesdi Viktor, az ügyeimet már régóta képviselő cég egyik vezetője a napokban tájékoztatott engem a holland és angol lehetőségekről.”Vadócz Krisztián a Nemzeti Sportnak. – Sőt az Osasunánál kifejezetten jól érzem magam, kedvező visszajelzéseket kapok, a világ legjobb csapatai ellen futballozhatok, ami nem minden magyar labdarúgó számára adatik meg, s ezt meg is becsülöm. A pamplonaiaknál még egy évig él a szerződésem, tehát ha a klubom pénzt szeretne látni az eladásomból, azt a nyáron még megteheti – de korántsem biztos, hogy így gondolkodnak a vezetők. Különben is illik helyén kezelni az ilyen-olyan felröppenő híreket az átigazolásokkal kapcsolatban. Nekem ilyenkor, nyáron nincs más dolgom, mint hátradőlni, s ha a klubomat esetleg megkeresi egy csapat, netán meg is egyezik vele, majd szólnak, hogy mérlegeljek, aztán döntsek. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Kövesdi Viktor, az ügyeimet már régóta képviselő cég egyik vezetője a napokban tájékoztatott engem a holland és angol lehetőségekről.”

Vadócznak lehet rálátása a légióséletre, pályafutása során megfordult már a francia Auxerre-nél, a skót Motherwellnél és a holland NEC-nél is.

„Karrierem során szerintem mindig megfelelő döntést hoztam egy-egy klubváltáskor, rendre az előrelépés lehetősége vezérelt, s úgy érzem, mindenütt helytálltam. Persze nem tudhatom, mit hoz a jövő, de hogy a spanyol élvonalból rendkívül nehéz még egy lépcsőfokot feljebb lépni, abban egészen biztos vagyok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik