Légiósok: Kádár Tamás és Nagy Dominik is gólpasszt adott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.29. 21:03
Vida Kristopher két góljával a DAC 2–1-re győzött a Trencín vendégeként a szlovák labdarúgó-bajnokság 2. fordulójának szombati játéknapján.

A trencséni mérkőzést végigjátszó Vida Kristopher a 25. percben Erik PacInda passzából lőtte a vendégek vezető gólját, majd a 75. percben, 1–1-nél egy rosszul hátrapasszolt labdára csapott le, és a kapus felett a hálóba emelt.Vida Kristopher a 25. percben Erik PacInda passzából lőtte a vendégek vezető gólját, majd a 75. percben, 1–1-nél egy rosszul hátrapasszolt labdára csapott le, és a kapus felett a hálóba emelt.

A Marco Rossi irányította dunaszerdahelyi csapat két forduló után százszázalékos a szlovák bajnokságban.

Nagy Dominik együttese, a lengyel bajnok Legia Warszawa otthon 2–0-ra legyőzte a Sandecja Nowy Saczot. A magyar légiós végigjátszotta a meccset, amelyen a 21. percben emberelőnybe került a Legia, de csak a 72. percben tudta feltörni a vendégreteszt. A Legia a 94. percben állította be a végeredményt, Nagy passzából Kucharczyk volt eredményes. A varsói gárda egy vereség és egy döntetlen után először nyert.

Kádár Tamás is gólpasszt adott, a Dinamo Kijev otthon 5–0-ra kiütötte a Karpati Lvivet. A válogatott balhátvédnek még egy sárga lapja is volt a kilencven perc során. A Dinamo három meccs után kilenc ponttal áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik