Légiósok: Veronában folytatja a magyar válogatott középpályás

Vágólapra másolva!
2014.07.17. 11:38
Az olasz női élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban legutóbb negyedik helyen végző AGSM Veronában folytatja a pályafutását az osztrák Südburgenlandtól távozó Sipos Lilla.

A 34-szeres magyar válogatott középpályás Mosonmagyaróváron született, Magyarországon a Győri ETO-t, a Ferencvárost és a Viktóriát erősítette, mielőtt 2013-ban légiósnak állt. A mögöttünk hagyott szezonban a tízcsapatos osztrák élvonal hetedik helyén záró Südburgenland alkalmazásában állt.

„Olaszország mindig is az egyik kedvenc országom volt, a férfi és a női bajnokság pedig egyaránt népszerű és közismert. Tisztában vagyok vele, hogy az ország egyik legerősebb csapatához kerültem. Nagy lehetőséget és kihívást jelent számomra, hogy a Veronához igazoltam” – mondta Sipos, aki a középpálya bal oldalán és közepén érzi igazán otthon magát.

A 22. születésnapját három napja, július 14-én ünneplő játékos új csapata a 2013–2014-es idényben 22 győzelemmel, két döntetlennel és hat vereséggel a negyedik helyen végzett a női Serie A-ban, melyben minden együttesnél több (113) gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik