Légiósok: „Vassért konkrét ajánlatot kapott a CFR, de nem fogadta el”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.01. 11:42
Mint ismeretes, a kolozsvári CFR bejelentette, a jövőben nem számít Vass Ádámra, aki tavaly nyáron szerződött a klubhoz, de sérülések miatt keveset lépett pályára. A bejelentés meglepte a középpályás menedzserét, Paunoch Pétert, aki a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, nemrég a játékosért a kolozsváriak konkrét ajánlatot kaptak, amelyet elutasítottak.

„A CFR már engem is értesített arról, hogy nem számolnak Vass Ádámmal, ezért tárgyalunk a jövőjéről. Ez egy teljesen új helyzet, hiszen élő szerződése van, és mi úgy számoltunk, hogy Kolozsváron marad. A bejelentés azért is meglepő, mert nemrég érkezett egy konkrét ajánlat Vassért egy BL-selejtezőben induló csapattól, de a klub elutasította azt" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Vass Ádám menedzsere, Paunoch Péter.

„A jövőről egyelőre nem tudok mit mondani, nincs szó arról, hogy azonnal szerződést bontanánk. Először is meghallgatjuk a klub elképzeléseit, aztán döntünk a folytatást illetően. A magam részéről például egy kölcsönadást is reális megoldásnak tartanék" – tette hozzá a játékosügynök, aki azt is megjegyezte, hogy a korábbi kérő már nincs képben, mert a CFR elutasítása után szerződtetett egy másik kiszemeltet.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik