Légiósok: Vanczák szíve is veszélyben volt a vírus miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.05. 17:40
Nagyobb veszélybe is kerülhetett volna Vanczák Vilmos, a Sion labdarúgója, akit nemrég egy vírus támadott meg, ami miatt tíz napra kórházba került. Félő volt, hogy a szívét is megtámadja a kór, szerencsére azonban erről nincs szó.

„Ledöntött egy vírus, begyulladt a mandulám” – válaszolta korábban a Nemzeti Sport érdeklődésére Vanczák Vilmos, a svájci élvonalbeli Sion hátvédje.

A 32 esztendős játékos lapunk május 22-i számában beszélt a betegségéről, majd a svájci Blick nyugtalanító részleteket is említett. Nem lehetett ugyanis kizárni, hogy az említett vírus a magyar játékos szívét is megtámadja.

Vanczák éppen ezért 10 napra kórházba került, ám nem lett nagyobb baj.

„Még mindig nagyon gyenge vagyok, de már tudom, hogy ismét képes leszek futballozni. Úgyhogy tévén nézem az Európa-bajnokságot, és nagyon szurkolok a magyar válogatottnak. És Svájcnak is…” – mondta Vanczák.

A magyar légiós szerződése most nyáron jár le. Elsőre úgy tűnt, hogy semmiképp sem marad a Sionnál, de most már az is elképzelhető, hogy nem igazol el.

„Vezetőedzőnk, Didier Tholot azt mondta, számítana rám a folytatásban is. Ha a Sion a nyáron nem tud megfelelően erősíteni, vagy a hátvédsorból távoznak néhányan, itt leszek kéznél, bevetésre készen” – vélekedett Vanczák két héttel ezelőtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik