HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.09.13 14:15 Frissítve: 2017.09.14 22:32

Légiósok: türelmet kér a Portugáliából távozó magyar tehetség

Az U17-es válogatott Horváth Csanád augusztus végén, a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy egy év után távozik a portugál Vitória Guimaraestől. A Nemzeti Sport Online most az iránt érdeklődött a védőnél, hogyan alakul a jövője, de ő egyelőre türelmet kért.

HIRDETÉS

 

„Elhagyom klubomat, a portugál élvonalban szereplő Vitória Guimaraest” – írta augusztus végén a közösségi oldalán Horváth Csanád, aki tavaly nyáron szerződött a Honvédtól a portugál élvonalbeli klub utánpótlásába.  

 
MAGYAR FUTBALLISTÁK ÉS EDZŐK KÜLFÖLDÖN – ORSZÁGONKÉNTI LISTA

„Rengeteget fejlődtem, kiváló képzést kaptam, ám szakmai okok miatt a továbblépés mellett döntöttünk. A jövőről röviden annyit, hogy volt lehetőség más külföldi klub utánpótlásától, illetve több már felnőttcsapat is képben volt. Az új csapatomat kizárólag szakmai okok mentén választjuk ki ügynökömmel és családommal” – tette hozzá közleményében a védő.

A Nemzeti Sport Online ezek után kereste meg a játékost, aki azonban továbbra is türelmet kért a pályafutásával kapcsolatos kérdésben.

„A következő napokban, ha minden jól megy, helyére kerül minden részlet. Ezután szívesen válaszolok a kérdésekre” – reagált Horváth, aki korábban csapatkapitánya volt a tavasszal Európa-bajnokságon szerepelt U17-es válogatottnak, de a tornára benevezett keretbe nem került be.

A Vitória Guimaraesben Horváth távozásával is maradt magyar játékos, a korábban az ugyancsak a Honvédnál pallérozódó, 19 éves Bíró Bence, aki már a felnőttek között is lehetőséget kapott, a Guimaraes második csapatában, a portugál másodosztályban.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.05.15 09:15:08

Légiósok KAMLER JÁNOS

„Pályafutásom talán legnagyobb sikere a Hoffenheimmel szerzett bronzérem, mérhetetlenül büszke vagyok.”

2018.05.12 23:35:54

Légiósok KAMLER JÁNOS

NS-VÉLEMÉNY. Nincs nála hitelesebb futballista jelenleg.

2018.05.03 07:41:26

Légiósok NAGY ZSOLT

A kupagyőztes támadóra azon a poszton számítanak Pozsonyban, ahol a legjobban szeret játszani.

2018.04.25 08:56:49

Légiósok SINKOVICS GÁBOR

„Kiközösített emberként éltem ott.” „A spanyol negyedik vonal nem az álmok netovábbja, de itt is fejlődhetek.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS