Légiósok: Tőzsérék ünnepének vége - a történelemírás a cél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.29. 12:04
Mint beszámoltunk róla, Tőzsér Dániel csapata, a Watford idegenben 2–0-ra legyőzte a Brightont, és a vetélytársak eredményei után biztossá vált, hogy az utolsó fordulótól függetlenül feljutott az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba, a Premier League-be. A magyar középpályás azonban tudja, a bajnoki cím még nem biztos, ezért társaival az ünneplésből visszatérnek a munkához.

„Fantasztikus érzés, azt hiszem, mindenki nagyon boldog volt a hétvégén, de most vissza kell térnünk a munkához, mert még nem fejeztük be a feladatunkat, ezért újrakezdjük a kemény munkát – mondta Tőzsér a watfordfc.com-nak. – Azt mondtam a srácoknak, írjunk történelmet! Fantasztikus lenne, ha sikerülne.”Tőzsér a watfordfc.com-nak. – Azt mondtam a srácoknak, írjunk történelmet! Fantasztikus lenne, ha sikerülne.”

A Watford szombaton a Sheffield Wednesday ellen lép pályára, ha nyer, biztosan bajnoki címet szerez.

„Néha nehéz fenntartani ugyanazt a motivációt egy ilyen hosszú szezon végén, és ugyanúgy dolgozni, mint előtte, ha már elérted a legfőbb célt. A tapasztaltabb játékosoknak kell vezérnek lenniük, de hiszem, hogy rendben lesz a csapat, és megfelelően felkészülünk.”

A Watford a másodosztályt még egyszer sem tudta megnyerni, amikor feljutott, mindig másodikként vagy a rájátszást követően lépett feljebb. Tőzsérék előnye egy fordulóval a szezon vége előtt egy pont a második helyezett AFC Bournemouthszal szemben.

TŐZSÉR A FELJUTÁSRÓL ÉS JÖVŐJÉRŐL IS BESZÉLT AZ NSO TV-NEK

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik