Légiósok: távozik Nagy Dominikék vezetőedzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.02. 08:20
null
Sá Pinto augusztusban érkezett a Legiához (Fotó: AFP)
Dariusz Mioduski, a lengyel élvonalbeli Legia Warszawa elnöke elárulta, megköszöni Ricardo Sá Pinto munkáját, s a portugál vezetőedző távozik a klubtól. Később a klub hivatalosan is megerősítette a hírt.

 

A 46 éves korábbi portugál válogatott futballista augusztusban három évre szóló megállapodást kötött a Nagy Dominikot is foglalkoztató lengyel csapattal.

Sá Pinto 28 tétmérkőzésen irányította az együttest. Ebből Nagyék tizenötször győztek, hétszer ikszeltek, hatszor kikaptak.

A legutóbbi fordulóban a Legia 4–0-ra kikapott a Wisla Krakówtól, így 27 meccs után öt pont a hátránya az éllovas Lechia Gdansk mögött.

„Úgy döntöttem, Sá Pinto a továbbiakban nem irányítja a csapatunkat – idézi a legia.net Dariusz Mioduski elnököt. – Hétfőn megkezdtük a szerződésének felbontását, várhatóan keddre sikerül megállapodnunk a szakításról. Jó eséllyel Aco Vukovics lesz az utódja, ám ez még nem biztos.”

Mioduski hozzátette, a Legia célja, hogy trófeákat nyerjen, s úgy érezte, az együttes távolodik ettől.

A klub később hivatalosan is megerősítette a hírt, hozzátéve, hogy az Alekszandar Vukovics, Marek Saganowski duó irányítja a szezon végéig a csapatot.

embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik