Légiósok: Szoboszlai ügynöke reagált – angol és német érdeklődés is van

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.04.18. 15:45
null
Szoboszlai Dominik iránt több országból is érdeklődnek (Fotó: AFP)
Mint arról beszámoltunk, Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya arról beszélt az olasz sajtóban, hogy tudomása szerint Szoboszlai Dominik nyártól a Serie A-ban folytatja a pályafutását. A játékos menedzsere, Esterházy Mátyás a Nemzeti Sport Online megkeresésére reagált a szakember szavaira.

 

„Beszéltem Dominikkal és az ügynökével is, akivel kiváló a kapcsolatom. Az ügynök azt mondta, még a koronavírus felbukkanása előtt, hogy Olaszországból van több ajánlatuk, és minden valószínűség szerint Dominik Olaszországba fog szerződni. A kör szűkül, a két milánói klubra és a Lazióra. Az ügynök magabiztos volt, az elképzelést, hogy már a téli szünetben Olaszországba szerződik, számos ok miatt elhalasztották. Nem tudom, azóta változott-e a helyzet” – idézi Marco Rossit a passioneinter.com.

A Nemzeti Sport Online megkeresésére Szoboszlai menedzsere, Esterházy Mátyás reagált a kapitány nyilatkozatára.

„Valóban kiváló a kapcsolatom a szövetségi kapitánnyal, sok mindenről szoktunk beszélni, természetesen Dominik lehetséges jövője is téma közöttünk. Olasz klubok mellett német és angol csapatok is komolyan érdeklődnek az ügyfelem iránt, egyelőre azonban semmilyen szenzációval nem tudok szolgálni, hiszen sem olasz, sem más nemzetbeli klubbal nincsen semmilyen megállapodásunk” – fogalmazott a játékosügynök.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik