Légiósok: „Szoboszlai növelte a magyar játékosok értékét, de...”

NAGY-PÁL TAMÁS, SZELI MÁTYÁS (SALZBURG)NAGY-PÁL TAMÁS, SZELI MÁTYÁS (SALZBURG)
Vágólapra másolva!
2019.08.09. 07:59
A Red Bull Salzburg–Real Madrid (0–1) felkészülési mérkőzés másnapján Major Sámuellel találkoztunk a stadion kávézójában, aki jelenleg az osztrák akadémia U18-as csapatában pallérozódik. Major tagja volt a tavasszal az U17-es Eb-n vb-kvalifikációt szerzőt magyar válogatottnak is, de nemcsak erről, hanem Szoboszlai Dominikról, a salzburgi konkurenciaharcról és keresztény hitéről is beszélgettünk vele.

A Red Bull Salzburg akadémiáján pallérozódó korosztályos válogatott magyar tehetséggel, Major Sámuellel természetesen az egy nappal korábbi, Real Madrid elleni találkozóval kezdtük a beszélgetést.

„Nagyon jó mérkőzés volt, a Salzburg szerintem felvette a ritmust a Real Madriddal, teljesen pariban volt. Voltak nagyobb helyzetei is a Salzburgnak, amelyeket, ha belőnek, a meccset is meg tudták volna nyerni. Látszik, hogy a klubnak komoly céljai vannak, és akár egy ilyen edzőmérkőzést is le tudnak szervezni a Bajnokok Ligájára készülve.”

A 17 éves játékos az NSO Tv videójában mesél arról, mekkora motiváció számára, hogy Szoboszlai Dominikot is láthatta a Real ellen a pályán, beszél a salzburgi konkurenciaharcról és keresztény hitéről is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik