Légiósok: Szoboszlai Dominik gólt lőtt az éllovasnak is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.30. 20:30
Szoboszlai Dominik gólt lőtt a Liefering pénteki mérkőzésén az osztrák másodosztályú labdarúgó-bajnokságban, de ez csak a szépítésre volt elegendő: a kevesebb helyzetével jobban gazdálkodó éllovas Innsbruck hazai pályán 2–1-re legyőzte a fiatal magyar légiós csapatát.

A mérkőzést végigjátszó Szoboszlai Dominik a tizedik gólját szerezte a szezonban: kilencet az osztrák második ligában – vezeti a klub házi góllövőlistáját –, egyet pedig az ifjúsági Bajnokok Ligájában. Szoboszlai Dominik a tizedik gólját szerezte a szezonban: kilencet az osztrák második ligában – vezeti a klub házi góllövőlistáját –, egyet pedig az ifjúsági Bajnokok Ligájában.



AUSZTRIA, ERSTE LIGA
25. FORDULÓ

Wacker Innsburck–Liefering 2–1
Az élcsoport:
1. Innsbruck 51 pont (25 mérk.), 2. Wiener Neustadt 44 (25), 3. Liefering 42 (25)

 

ÍRORSZÁG. Adorján Krisztián harcolta ki azt a tizenegyest, amellyel a 3–0-s győzelmet arató Dundalk megszerezte a vezetést a Bohemians ellen a bajnokság pénteki mérkőzésének 24. percében. Adorjánnak több ígéretes megmozdulása is volt a mérkőzésen, mielőtt a 77. percben lecserélték. A nemrégiben kölcsönvett 25 éves magyar játékosnak ez volt az ötödik fellépése az ír bajnokságban – most először jutott szóhoz a kezdőcsapat tagjaként.

PREMIER DIVISION, 9. FORDULÓ
Dundalk–Bohemians 3–0
Az élcsoport: 1. Cork City 19 pont (8 mérk.), 2. Dundalk 18 (8), 3. Waterford 18 (8)

 

FRANCIAORSZÁG. Továbbra is gödörben a Le Havre: a Bese Barnabást végig a soraiban tudó normandiai csapat hazai pályán sokkoló vereséget (0–2) szenvedett az utolsó előtti helyen álló Quevilly Rouentól a francia másodosztály pénteki fordulójában. Az HAC a legutóbbi négy fordulóban háromszor kikapott, egy helyet újra hátrébb csúszott, és 31 forduló után csupán a kilencedik pozíció az övé.

 

PORTUGÁLIA. A fiatal Bíró Bence 0–2-nél, a 65. percben lépett pályára csereként a Guimaraes B-ben. Csapata a hátralévő időben – az egyenlítő gólt a 92. percben szerezve – 2–2-re mentette a Leixoes elleni mérkőzést. A Guimaraes B a 10., a Leixoes a 8. helyen áll a portugál másodosztályban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik