Légiósok: Szalai több millió eurós Galata-ajánlatra mondott nemet – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.23. 11:14
null
A törökök szerint Szalai 3 millió eurós ajánlatot uatsított vissza (Forrás: Ajansspor)
Török sajtóhírek szerint a Galatasaray a korábban már jelzett érdeklődéseket követően konkrét ajánlatot is tett Szalai Ádámnak, ám a csatár visszautasította a hárommillió eurós fizetést, mert nem szeretne a télen távozni a Hoffenheimtől.

 

Az Ajansspor nevű török sportportál a német fussballtransfers.com értesüléseire hivatkozva ír arról, hogy a Hoffenheim magyar válogatott csatára, Szalai Ádám a Galatasaray kitartó érdeklődése ellenére nem kíván a télen klubot váltani.

A németek az idézett cikkben úgy fogalmaznak, Szalainak nincs semmi oka a távozásra, ugyanis Julian Nagelsmann vezetőedző rotációs rendszerében rendre ő is szerepet kap a Hoffenheimben (a legutóbbi fordulóban, a Bayern ellen is beállt). A kérdés az, hogy miként befolyásolhatja majd a magyar csatár helyzetét a nyári trénerváltás, hiszen Nagelsmann az RB Leipzighez megy, és egyelőre még nem lehet tudni, ki veszi át a helyét; az első számú esélyesnek egyébként a Red Bull Salzburgnál sikeresen dolgozó Marco Rosét tartják. Kérdés, hogy az új edzőnek milyen tervei lesznek majd Szalaival, ám a jelenlegi idényben 16 bajnokin, 923 perc alatt négy gólt és két gólpasszt jegyző csatárnak valóban nincs oka a kapkodásra. A nyáron ugyanis lejár a szerződése, így ha a következő szakvezető nem számol vele, szabadon válthat klubot.

Azt már az Ajansspor teszi hozzá, hogy a Galatánál komolyan gondolják a 31 éves magyar futballista megszerzését, ezt jelzi, hogy értesülésük szerint hárommillió eurós fizetést ajánlottak neki (azt nem tüntetik fel, hogy ez az összeg hány évre vonatkozna), de Szalai ezt visszautasította, inkább megvárja, míg a nyáron lejár a megállapodása a Hoffenheimnél.

Szalai mellett ezúttal két brazil jelöltet emlegetnek még a Galatasarayjal kapcsolatban, a Kínában légióskodó Alexandre Patót és a Szpartak Moszkvában futballozó Luiz Adrianót.

Szalai Ádámot már kerestük a hír kapcsán, s amennyiben válaszol megkeresésünkre, frissítjük cikkünket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik