Légiósok: Szalai edzője rotál, több gólt vár csatáraitól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.29. 11:56
Markus Gisdol, a német Bundesligában szereplő Hoffenheim labdarúgócsapatának vezetőedzője örül neki, hogy Sven Schipplock visszatérésével bővültek a lehetőségei csatárposzton, de jobb helyzetkihasználást vár támadóitól.

A Német Kupában a Hoffenheim a legjobb 16 közé jutásért az FSV Frankfurttal játszik szerda este. Markus Gisdol – a Bundesligában negyedik helyen álló és eddig veretlen TSG vezetőedzője – a találkozó előtt elemezte saját játékosait, köztük a magyar válogatott támadót, Szalai Ádámot.

„Megbízható, stabil teljesítményt nyújt csapatom ebben a szezonban, függetlenül attól, hogy éppen ki az ellenfél – mondta Gisdol. – Elégedett vagyok a srácokkal és az eredményekkel, amit eddig elértünk. Természetesen vannak olyan területek, ahol szeretnénk fejlődni. Össze kell szednünk a védekezésünket és minél több helyzetet kihasználnunk.”

„Örülök neki, hogy lehetőségem nyílik arra, hogy rotáljam a támadóinkat. Sven Schipplock felépült sérüléséből, Szalai Ádám és Anthony Modeste pedig meggyőző volt az edzéseken. Öröm látni, hogy ilyen jól teljesítenek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik