Légiósok: Szalai Ádám ittas vezetésért pénzbírságot kapott, elnézést kért

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2019.10.29. 07:42
null
Szalai Ádám megbánta hibáját (Fotó: Török Attila)
Szalai Ádám, a német élvonalbeli Mainz magyar válogatott labdarúgója idehaza töltötte a hétvégét. A 31 éves csatár megfeledkezett arról, hogy Magyarországon zéró tolerancia van, s pénzbüntetést kapott, mert elektromos robogóval közlekedett egy pohár bor elfogyasztása után – számolt be róla a játékos a hivatalos Facebook-oldalán.

„A szabad hétvégémet a családdal, barátokkal töltöttem. Az esti vacsora után elindultam haza a városban is bérelhető elektromos robogóval. Sajnos azt nem vettem figyelembe, hogy otthon zéró tolerancia van, ezért az egy pohár bor, amit elfogyasztottam, jelzett a szondán. Ilyen csekély mértéknél pénzbírságot kap az ember, amit természetesen elfogadtam, hibámat pedig megbántam. Sajnálom” – közölte Szalai Ádám.

„Számomra meglepő hogy az igazoltatás információja miként derülhet ki?! Hogyan derülnek ki rendőrségi információk az egy napja történt ügyről, ami eljárást nem eredményez?” – tette hozzá a légiós.

A Mainz pénteken játszott a legutóbbi Bundesliga-fordulóban. Szalai Ádám végig a pályán volt a Köln elleni meccsen (3–1-re nyert a Mainz), sőt az egyenlítő gólt ő készítette elő.

Az 59-szeres válogatott futballista a mostani idényben nyolc tétmérkőzésen szerepelt klubjában, míg a válogatottban az ősszel mind a három Európa-bajnoki selejtezőt végigjátszotta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik