Légiósok: Priskin Tamás góllal jelezte, minden rendben

Vágólapra másolva!
2016.10.22. 19:49
Priskin Tamás góllal járult hozzá csapata, a pozsonyi Slovan 5–1-es győzelméhez a Zlaté Moravce ellen a szlovák labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján.

A magyar válogatott támadó a 70. percben lépett pályára csereként, és a 91. percben fejelte be a labdát az aranyosmarótiak kapujába, beállítva az 5–1-es végeredményt.

Mint ismert, Priskin a nyár végén megsérült, és felépülése után egy hete játszott ismét bajnokit; akkor is csereként játszott. A támadónak ez volt a harmadik gólja a szlovák bajnoki szezonban, az előzőt több mint két hónapja szerezte.

A Slovan sorozatban a harmadik bajnokiját nyerte meg, és feljött a tabella harmadik helyére.

13. FORDULÓ
Zlaté Moravce–Slovan Bratislava 1–5
Zemplín Michalovce–Presov 2–2
Spartak Myjava–Podbrezová 0–2
Ruzomberok–Zilina 0–2
20.30: Senica–Trencín

 

HORVÁTORSZÁG. Futács Márkó csapatának, a Hajduk Splitnek nem sikerült nyernie Pulában, de a veretlenségét immár hét forduló óta őrzi (0–0). A magyar légiós a 61. percben lépett pályára csereként. A splitiek a harmadik helyen állnak.

13. FORDULÓ
Istra 1961–Hajduk Split 0–0
Dinamo Zagreb–Cibalia 3–0

 

OLASZORSZÁG, SERIE B. Adorján Krisztián kezdett, a szünetbeli lecseréléséig játszott a Novarában. Csapata az 56. percben szerzett góllal 1–0-ra verte az Avellinót, és feljött a 15. helyre.

10. FORDULÓ
Novara–Avellino 1–0
Bari
–Trapani 3–0
Benevento–Perugia 0–0
Latina–Pisa 1–1
Salernitana–Entella 1–1
Spal–Carpi 3–1
Ternana–Cesena 1–1
Verona–Pro Vercelli 3–0
Vicenza–Frosinone 1–1

 

TÖRÖKORSZÁG. Sorozatban harmadszor is kikapott az Adanaspor. Koman Vladimir végigjátszotta az Akhisar Belediye elleni meccset, a 44. percben sárga lapot kapott. Komanék öt ponttal a 16. helyen állnak.

8. FORDULÓ
Alanyaspor–Bursaspor 0–2
Akhisar Belediye–Adanaspor 1–0
Galatasaray–Trabzonspor 0–1

 

SVÁJC. Vécsei Bálint végig a pályán volt a Luganóban, amely kis híján legyőzte az éllovas Baselt. A vendégek szerezték az első gólt, de a végén ők futottak az eredmény után, mígnem a 88. percben sikerült egyenlíteniük büntetőből. A végén a két stáb között csetepaté bontakozott ki, Urs Fischert, a bázeliek vezetőedzőjét úgy kellett lefogni, hogy ne ugorjon neki az ellenfél erőnléti edzőjének. A Lugano 16 ponttal az ötödik helyen áll.

12. FORDULÓ
Vaduz–Thun 2–3
Lugano–Basel 2–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik