Légiósok: portugál csatárral pótolnák Futácsot – lapértesülés

Vágólapra másolva!
2017.08.29. 22:31
null
A Hajduk Split kiszemeltje az AEK portugál csatára, Hugo Almeida (Fotó: AFP)
A Slobodna Dalmacija értesülése szerint rutinos portugál csatárral erősítene a Hajduk Split futballcsapata, amely a sérült Futács Márkó pótlására Hugo Almeidát szemelte ki.

Futács Márkó augusztus 6-án, a Dinamo Zagreb elleni rangadón szenvedett keresztszalag-szakadást, most hétfőn megműtötték, és várhatóan fél évig nem léphet pályára. A klub azóta is keresi a helyettesét, és a hírek szerint Hugo Almeida személyében meg is találhatja az ideális megoldást.

A 33 éves, 192 centiméter magas támadó eddig 57 válogatott fellépésén 19-szer volt eredményes, tagja volt a 2012-es Európa-bajnoki elődöntős együttesnek is. Korábban futballozott többek között a Porto, a Boavista, a Werder Bremen, a Besiktas, illetve a Hannover csapataiban. Tavaly nyáron szerződött az athéni AEK-hoz, az előző szezonban 21 bajnokin négyszer talált be.

A 2017–2018-as idényben eddig egy meccsen szerepelt, a Panetolikosz ellen kezdett, 28 percet töltött a pályán, ez alatt egy gólt szerzett büntetőből és kapott egy piros lapot.

A Slobodna Dalmacija szerint a splitiek még érdeklődnek a Fiorentina játékosa, Ante Rebic iránt is, ő jelenti a B-tervet arra az esetre, ha Almeidát nem sikerülne megszerezni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik