Válogatott: Olyanokat hívnak, akik nem tartanak ott - Tőzsér

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.26. 10:08
Tőzsér Dániel, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Genoa középpályása szerint Egervári Sándor szövetségi kapitány sokszor olyanokat hív meg a válogatottba, akik nem tartanak ott a karrierjükben, mint ő, és ez mindig hiányérzet lesz a pályafutásában.

„Sajnos ez egy olyan dolog, amely örök hiányérzet lesz bennem, mert nem tudtam többet szerepelni a nemzeti csapatban. Próbálom a pozitív részét nézni mindig, így legalább több időt tudok eltölteni a családdal, illetve nyaranként jobban ki tudom magam pihenni” – nyilatkozta az olasz Genoa középpályása, Tőzsér Dániel a Sport Klubnak adott interjúban. Tőzsér Dániel a Sport Klubnak adott interjúban.

„Nem tudom, hogy mi az oka, mert ha tudnám, nyilván tettem volna ellene. Mindig könnyű valami kifogást találni, de minden tiszteletem ellenére úgy érzem, a szövetségi kapitány sokszor olyanokat hívott meg a posztomra, akik még nem tartanak ott a karrierjükben, mint én. Amikor például jó formában voltam, Belgiumban bajnok lettem és csapatkapitány voltam, a többiek mind mentek a hazájuk válogatottjába, én mindig maradtam, és edzettem a juniorokkal feltöltve…” – tette hozzá a középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik