Lengyelország: Guzmicsék továbbra is kiváló formában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.21. 22:35
A Guzmics Richárdot végig a soraiban tudó Wisla Kraków hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Termalica Niecieczát a lengyel labdarúgó-bajnokság pénteki játéknapján. Gyurcsó Ádám csapata, a Pogon Szczecin 3–0-ra nyert az Arka Gdynia vendégeként – rossz hír, hogy a magyar légióst le kellett cserélni.

A Pogon honlapjának tudósítása szerint a kezdőcsapat tagjaként pályára lépő Gyurcsó Ádámot a hajrában, egy párharcot követően ápolni kellett, majd kényszerűségből le is cserélték. Egyelőre nincs hír arról, súlyos-e a sérülés, vagy a stábot inkább az elővigyázatosság vezérelte.Gyurcsó Ádámot a hajrában, egy párharcot követően ápolni kellett, majd kényszerűségből le is cserélték. Egyelőre nincs hír arról, súlyos-e a sérülés, vagy a stábot inkább az elővigyázatosság vezérelte.

A szczeciniek első két gólját a védő Adam Fraczczak szerezte öt perc leforgása alatt az első félidő hajrájában, majd a meccs végjátékában Mateusz Matras adta meg a kegyelemdöfést a hazaiaknak. A Pogon egymás után másodszor nyert, bajnoki veretlenségi sorozata négy meccset számlál.

A késő esti mérkőzést Zdenek Ondrásek két góljával megnyerő krakkóiak őrzik jó formájukat; Guzmics Richárd csapata a rossz rajt után ötös bajnoki veretlenségi sorozatban van (három győzelem, két döntetlen).

LENGYELORSZÁG, 13. FORDULÓ
Arka Gdynia–Pogon Szczecin 0–3
Wisla Kraków–Termalica Nieciecza 2–0
Az élcsoport:
1. Lechia Gdansk 25 (12), 2. Jagiellonia 24 (12), 3. Termalica Nieciecza 24, …6. Pogon 17, …12. Wisla Kraków 14

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik