Légiósok: Nikolics nélkül is nyert a Chicago Fire

Vágólapra másolva!
2017.06.15. 06:52
null
Győzelmével a Chicago Fire bejutott a kupasorozat nyolcaddöntőjébe (Fotó: Twitter)
Győzelemmel kezdte meg idei US Open Cup-szereplését a Chicago Fire labdarúgócsapata, amely a sorozat 4. fordulójában 1–0-ra győzött a Saint Louis FC vendégeként. Nikolics Nemanját ezúttal pihentette, és nem nevezte edzője a mérkőzésre.

Az amerikai labdarúgás egyik legnagyobb alakjáról, a sportvezetőként és promóterként rengeteget dolgozó Lamar Huntról elnevezett US Open Cup 4. fordulójában egyébként tartalékosan állt fel a Chicago.

David Accam tavaly a New England Revulution elleni mérkőzésen piros lapot kapott, így ő eltiltás miatt nem játszhatott, míg Veljko Paunovics döntése értelmében Nikolics Nemanja és Bastian Schweinsteiger el sem utazott a csapattal, ők a vasárnapi bajnoki előtt pihenőt kaptak.

Továbbjutott a Sporting Kansas City együttese is, amely 4–0-ra verte a Minnesota Unitedet. A hazaiak negyedik gólját Sallói Dániel szerezte, aki a találkozó után a klub hivatalos YouTube-csatornájának beszélt érzéseiről.

A 20 éves támadó természetesen nagyon boldog volt, elmondta, reméli, hogy jönnek majd a további gólok is, hiszen szerinte ő is és a csapat is remek teljesítményt nyújtott a mérkőzésen.

A nagy melegben pedig egy kis frissítő is járt a fiatal magyarnak. Erről csapattársai gondoskodtak.

LAMAR HUNT US OPEN CUP, 4. FORDULÓ
Saint Louis FC–Chicago Fire 0–1
(Solignac 27.)
Sporting KC–Minnesota United 4–0 (Opara 43., Gerso Fernandes 45., Dwyer 72., Sallói D. 83.).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik