Légiósok: Nikolics képben van a Napolinál is – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.23. 07:44
null
A Legia egy, de inkább fél lépésre a BL-csoportkörtől, ahol Nikolics nélkül szerepelhet (Fotó: Legia Warszawa Facebook)
A lengyel sajtó is úgy tudja, hogy a Hull City már csak egy lépésre van Nikolics Nemanja szerződtetésétől. A sportowefakty.wp.pl – megerősítve Filipovics Vladan menedzser nyilatkozatát – ezt azzal egészíti ki, hogy további két klub is képben van. A honlap nevesített is. Információi szerint az Olympiakosz Pireusz mellett – a görögök érdeklődéséről korábban már beszámolhattunk – a Napolinál (!) is szóba került a Legia légiósának a neve.

A lengyelek számára azért is érdekes az átigazolás, mert a Gonzalo Higuaínt a nyáron 90 millió euróért eladó Napoli 32 millió euróért már megvette az Ajaxtól Arkadiusz Miliket. Nikolics a 31-szeres lengyel válogatott támadó konkurenciája lehetne Nápolyban.

A Legiára ma nagyon fontos mérkőzés vár. A varsóiak a BL-selejtező utolsó lépőcsőfokán állnak, egy lépésre a csoportkörtől. Az ír Dundalk elleni playoff-visszavágót otthon kétgólos (2–0) előnyről kezdhetik Nikolicsék.

„Nagyon jó ajánlatai vannak, de Nikolics száz százalékban a Legia mérkőzésére koncentrál. Ő most nem foglalkozik a távozással és az ajánlataival” – mondta Besnik Hasi, a Legia vezetőedzője.

Mint arról beszámoltunk, Nikolics elismerte, hogy konkrét ajánlat érkezett érte. A przegladsportowy.pl beszámolója szerint a Legiánál két csatárt szemeltek ki a magyar játékos pótlására: a portugál Hugo Vieirát (Crvena zvezda) és a lengyel Krzysztof Piateket (Zaglebie Lubin).

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, 4. FORDULÓ (PLAYOFF), VISSZAVÁGÓK
BAJNOKI ÁG

20.45: Viktoria Plzen (cseh)–Ludogorec (bolgár)
Az első mérkőzésen: 0–2
20.45: Hapoel Beer-Seva (izraeli)–Celtic (skót)
Az első mérkőzésen: 2–5
20.45: Legia Warszawa (lengyel)–Dundalk (ír) (Tv: Sport1)
Az első mérkőzésen: 2–0
NEM BAJNOKI ÁG
20.45: Roma (olasz)–Porto (portugál) (Tv: M4 Sport)
Az első mérkőzésen: 1–1
20.45: Monaco (francia)–Villarreal (spanyol) (Tv: Sport2)
Az első mérkőzésen: 2–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik