Légiósok: Nikolics ebből a csapatból sem maradhatott ki

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.11. 10:35
Természetesen a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság góllövőlistáját tizenhat találattal magasan vezető, augusztus óta sorozatban már háromszor a hónap legjobb Ekstraklasa-játékosának megválasztott Nikolics Nemanja sem maradhatott ki az álomcsapatból. A lengyel bajnokságból tizenöt fordulót tudtak le az érintettek, ami az alapszakasz fele.
A második helyen álló Legia 31 találatot ért el eddig – a legtöbbet a mezőnyben –, Nikolics egymaga többet szerzett, mint csapattársai együtt. A magyar válogatott támadó hatékonysága kifejezetten jó: minden negyedik lövéséből gólt szerzett.Az éllovas Piast, valamint a hatodik helyen álló Wisla – Guzmics Richárd együttese – egyaránt három labdarúgót ad az álomcsapatba, a Legia kettőt, a Pogon (4.), a Górnik Lęczna (8.) és a Cracovia (3.) egy-egyet.A LENGYEL BAJNOKSÁG ÁLOMCSAPATA AZ ALAPSZAKASZ FÉLIDEJÉNÉL
Radoslaw Cierzniak (Wisla) – Boban Jovic (szlovén, Wisla), Michal Pazdan (Legia), Jaroslaw Fojut (Pogon), Patrik Mráz (szlovák, Piast) – Radosław Murawski (Piast), Kamil Vacek (cseh, Piast) – Grzegorz Bonik (Górnik Lęczna), Mateusz Cetnarski (Cracovia), Wilde-Donald Guerrier (haiti, Wisla) – Nikolics Nemanja (magyar, Legia).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik