Légiósok: Nikolics az MLS egyik leghatékonyabb újonca

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.12. 10:32
null
Nikolics nem tartozott a leginkább beharangozott játékosok közé (Fotó: Twitter)
Évről évre egyre jobb játékosok érkeznek az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságba. A fourfourtwo.com kiválasztotta azt az öt MLS-újoncot, akik eddig a legnagyobb hatást gyakorolták a szezonra. Köztük van Nikolics Nemanja is.

 

Az összeállítás kiemeli, hogy a Chicago Fire magyar válogatott csatára nem tartozott a leginkább beharangozott futballisták közé, viszont az egyik leghatékonyabb játékosként sokat segített csapatán. „Egy hónapra volt szüksége, hogy felvegye a fonalat, de a legutóbbi öt hétvégén öt gólt szerzett” – olvasható.

A Chicago kilenc forduló után három-három győzelemmel, döntetlennel és vereséggel a Keleti főcsoport 6. helyén áll. Ez jó jel, ugyanis a legutóbbi két szezonban történelmi mélypontra süllyedt: Keleten egyaránt a 10. lett, az egész bajnokságot tekintve pedig a 20. helyen végzett.

Nikolicson kívül még a hondurasi Romell Quioto (Houston Dynamo), a francia Romain Alessandrini (LA Galaxy), a paraguayi Miguel Almirón (Atlanta United), illetve Jonathan Spector (Orlando City) került be a FourFourTwo összeállításába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik