Légiósok: Németh Krisztián követheti edzőjét a Rangershöz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.03. 13:55
null
Pedro Caixinha hamarosan talán már Skóciában tapsolhat (Fotó: AFP)
Sajtóhírek szerint Németh Krisztián követheti jelenlegi edzőjét, Pedro Caixinhát az 54-szeres skót bajnok Rangers futballcsapatához.


Mark Warburton február 10-én történő távozása óta megbízott menedzserként Graeme Murty irányítja a Rangerst, amelynek vezetői természetesen lázasan keresik a végleges megoldást a menedzseri posztra. A hírek szerint első számú jelöltjük Pedro Caixinha, az al-Garafa portugál vezetőedzője.

A találgatások már ott tartanak, hogy egyes oldalak számba vették, Caixinha kikkel erősítheti meg a skót csapatot. A szóba került nevek között található Németh Krisztiáné is, akinek a nyáron lejár a szerződése az al-Garafánál, így könnyen magával vihetné jelenlegi edzője a Rangershöz.

Németh Krisztián is egészen Glasgow-ig repülhet Katarból
Németh Krisztián is egészen Glasgow-ig repülhet Katarból

Az 1872-ben alapított Rangers 54-szeres skót élvonalbeli bajnok, KEK-győztes (1972) és UEFA-kupa-döntős (2008), 2012-ben azonban kizárták a skót élvonalból, amelynek tavaly óta tagja újra. Jelenleg a harmadik helyen áll 33 ponttal leszakadva az éllovas Celtictől.

A 28 éves magyar csatár számára nem lenne idegen a szigetországi futball, hiszen 2007 és 2010 között a Liverpool játékosa volt, kölcsönben a Blackpoolban is játszott.

A Rangers a mostani szezontól újra egy osztályban szerepel ősi riválisával, a Celtickel (Fotó: AFP)
A Rangers a mostani szezontól újra egy osztályban szerepel ősi riválisával, a Celtickel (Fotó: AFP)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik