Légiósok: Németh és Vadócz örülhet, Dzsudzsák nem

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.03. 19:26
Ázsiai légiósaink közül Németh Krisztián az utolsó pillanatban kiharcolt győzelemnek, Dzsudzsák Balázs vereségnek, Vadócz Krisztián döntetlennek volt részese – utóbbi csapata, a Mumbai City első helyen jutott be az indiai labdarúgó-bajnokság (Indian Super League) rájátszásába.

KATAR (Stars League). Németh Krisztián végig a pályán volt az al-Garafában, amely Vladimir Weiss duplájára építve 3–2-re verte az al-Rajjant. A szlovák játékos a 90. percben lőtte a győztes gólt.KATAR (Stars League). Németh Krisztián végig a pályán volt az al-Garafában, amely Vladimir Weiss duplájára építve 3–2-re verte az al-Rajjant. A szlovák játékos a 90. percben lőtte a győztes gólt.

A Garafa négyes győzelmi szériában van, kilenc meccs után – a listavezetőtől nyolc ponttal lemaradva – a negyedik helyen áll a 14 csapatos mezőnyben.

ARAB EMÍRSÉGEK (Arabian Gulf League). Dzsudzsák Balázs is végigjátszotta csapata, az al-Vahda mérkőzését, amelyet az al-Ahli nyert meg 2–1-re – Dzsudzsákék a 93. percben szépítettek az argentin Sebastián Tagliabúe révén.

A Vahda a legutóbbi négy bajnokijából csak egyen győzött, 10 meccs után az ötödik helyen áll a 14 csapatos mezőnyben.

INDIA (Indian Super League). Vadócz Krisztián (Mumbai City) is kezdett, a 62. percben lecserélték a tabellán közvetlenül mögötte álló Delhi Dynamos elleni rangadón.

A gól nélküli döntetlennel a Mumbai az élen zárta az alapszakaszt, a négycsapatos rájátszás december 10-én kezdődik, a döntő december 18-án lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik