Légiósok: Nem volt egy okos húzás – Stieber Zoltán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.05. 08:33
Mint ismert, a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban Stieber Zoltán pénteken a Nürnberg színeiben győztes gólt szerzett a Kaiserslautern ellen, de mivel levette a mezét, megkapta a második sárga lapját, így kiállították. A válogatott támadó a Facebook-oldalán kommentálta az esetet.

„Nem volt túl okos húzás, hogy levettem a mezemet, noha már volt egy sárga lapom. Néha előfordul az emberrel, hogy miután régóta vár egy lehetőségre, amit aztán megkap és az erőfeszítések jutalma egy győztes gól is lesz, nem tud tisztán gondolkodni. Nagyon érzelmes szituáció volt" – írta a Facebook-oldalán Stieber Zoltán.

„Sajnos így most a következő meccset ki kell hagynom. Ugyanakkor nagyon boldog vagyok, mert fontos mérkőzést tudtunk megnyerni és az eltiltásom után a folytatásban is mindent megteszek a csapatért. Köszönöm a támogatást és sajnálom..." – tette hozzá a magyar válogatott támadó.

Stieber a téli átigazolási szezonban váltott – klubot és osztályt is –, s hagyta el a Hamburgot a több játéklehetőség reményében. A Nürnberg első két tavaszi találkozóján kezdőként kapott szerepet, ám mindkétszer lehozták még a hajrá előtt. Utána három fordulón át csak a kispadon jutott számára hely. Miként a Kaiserslautern ellen is, de a 69. percben csereként beszállhatott, majd tétmeccsen az első gólját szerezte új csapatában, amely a 3. helyen áll a Bundesliga 2.-ben.

Stieber gólja

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik