Légiósok: Nem csak Kádár volt a hibás – mondja a Lech edzője

Vágólapra másolva!
2015.07.27. 14:45
Maciej Skorza, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lech Poznan vezetőedzője hibáztatta, de meg is védte a csapat szombati bajnokiján a kapott gólnál rontó Kádár Tamást.

Mint beszámoltunk róla, a Lech Poznan 2–1-re legyőzte a Lechia Gdansk együttesét, ám a győzelem ellenére Skorza nem volt teljesen elégedett. A Lechia szöglet után szerzett gólt, a fejpárbajt pedig Kádár Tamás veszítette el.Lech Poznan 2–1-re legyőzte a Lechia Gdansk együttesét, ám a győzelem ellenére Skorza nem volt teljesen elégedett. A Lechia szöglet után szerzett gólt, a fejpárbajt pedig Kádár Tamás veszítette el.

„Tamás volt az egyik, aki felelős volt a tizenhatos ezen területéért, és sokkal jobban is megoldhatta volna ezt a helyzetet – mondta Skorza a sport.pl-nek. – Ugyanakkor nem ő volt az egyetlen, aki hibázott ennél a gólnál. Ilyen hibákat nem engedhetünk meg magunknak, hogy az ellenfél játékosai közül valaki üresen van, a támadó csak felugrik és belefejel a labdába.”

„El kell kerülnünk ezeket a szituációkat, akár az első, akár a nyolcvanötödik, akár a kilencvenedik percben történik. Mindenkinek összpontosítania kell a feladatára. Amikor a Lechia egyenlített, nagyon dühös voltam, mert elvesztettük az első mérkőzésünket a szezonban, és égető szükségünk volt a három pontra. Ha nem nyertünk volna, könnyen nehéz helyzetbe kerültünk volna.”

0:41-től a kapott gól

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik