Légiósok: nagytakarítás Nagy Dominikéknál – repült az edző

Vágólapra másolva!
2017.09.13. 15:59
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Legia Warszawa – Nagy Dominik csapata – vezetősége menesztette Jacek Magiera vezetőedzőt, valamint a klub sportigazgatóját.

Dariusz Mioduski, a varsói együttes igazgatója a klub honlapján tette meg a bejelentést.Dariusz Mioduski, a varsói együttes igazgatója a klub honlapján tette meg a bejelentést.

„Ma reggel találkoztam Jacekkel, és köszönetet mondtam neki mindazért, amit eddig az együttesért tett. Roppant nehéz beszélgetés volt ez számomra, és nem felejtjük el azokat az eredményeket, amiknek az elérésében segédkezett az együttesnél.”

„A klubnak ugyanakkor változásokra van szüksége ahhoz, hogy elérje célját és ismét megnyerje a lengyel bajnokságot. Hosszú távra és folyamatos fejlődésre törekszünk, ezért hoztuk meg ezt a rendkívül nehéz döntést.”

A 40 esztendős Jacek Magiera 2016 szeptemberében vette át a Legia Warszawa irányítását, mellyel megnyerte a lengyel élvonal előző kiírását. Magierán kívül Michal Zewlakow sportigazgató, valamint a másodedző és az erőnléti tréner is távozik a csapattól.

A vezetőség már az utódot is megtalálta Romeo Jozak személyében. A horvát szakember a 2017–2018-as szezon végéig kötelezte el magát a Legiához – a megállapodás tartalmaz továbbá két opciós évet, melyről a felek az idény után egyeztetnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik