Légiósok: Nagy Dominik okos gólt szerzett, büntetőt harcolt ki, de...

Vágólapra másolva!
2017.05.07. 20:25
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) felsőházi rájátszásának 2. fordulójában Nagy Dominik együttese, a Legia Warszawa idegenben 2–0-ra legyőzte Gyurcsó Ádám csapatát, a Pogon Szczecint.

A 67. percben megfogyatkozó hazaiaknál Gyurcsó 84 percet kapott, a vendégeknél Nagy 78-at, de utóbbi ez alatt sem éppen tétlenkedett, a 49. percben okos góllal szerzett vezetést, majd az 59. percben büntetőt harcolt ki. Radovics ezt értékesítette ugyan, de nekifutás közben megállít, így sárga lap és kifelé szabadrúgás lett az ítélet. A 69. percben Moulin állította be a végeredményt.

A gólok



Az „elrontott” büntető


A gólok


Az „elrontott” büntető



LENGYELORSZÁG, EKSTRAKLASA
FELSŐHÁZI RÁJÁTSZÁS, 2. FORDULÓ

Nieciecza–Lech Poznan 0–3
Pogon Szczecin–Legia Warszawa 0–2
Az állás: 1. Lech Poznan 34 (56–24), 2. Jagiellonia 34 (58–32), 3. Legia Warszawa 33

Kádár Tamás végig a pályán volt a Dinamo Kijevben, csapata 6–0-ra kiütötte az Olekszandriát az ukrán élvonalban.

A szlovák bajnokságban Kocsis Gergő egy félidőt, Vida Kristopher 64 percet játszott kezdőként, míg Mervó Bence a 70. percben csereként állt be a DAC-ba, amely 2–1-re nyert az Aranyosmarót vendégeként. Mervó most mutatkozott be a dunaszerdahelyi csapatban.

Kalmár Zsolt kezdő volt a Bröndbyben, de nem sok sikerélményben volt része. 3–0-s hátrányban voltak a Midtjylland otthonában, amikor lecserélték, végül 4–2-re kaptak ki. Az ezüstérmük már így is biztos a dán első osztályban.

Vécsei Bálintot nem cserélték be a Luganóba, amely 2–2-es döntetlent játszott otthonában a svájci bajnokságban a bajnok Basellel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik