Légiósok: Mervó szerződést bontott a Sionnal – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.20. 08:55
A Mercato LIVE twitter oldala szerint Mervó Bence szerződést bontott a Sionnal. A svájci klub a múlt héten rendelte vissza magyar labdarúgóját a lengyel Slask Wroclawtól, amelyhez tavaly nyáron egy évre adta kölcsön.

A szerződés felbontása a transfermarkt.de szerint is megtörtént. Amennyiben igaz a hír, úgy Mervó Bence szabadon igazolhatóvá válik.

A Haladásnál a téli átigazolási időszakban fel is vetődött a neve, és Tóth Miklós ügyvezető a napokban úgy nyilatkozott: a héten várnak egy támadót, akit edzésen néznek majd meg. Nevet azonban nem említett, és a klubvezető szerint addig nem is nevesít, amíg az érintett játékossal nem egyeznek meg.

Elméletben tehát befuthat akár Mervó is, viszont csak abban az esetben igazolhat a Haladáshoz, ha a sioni szerződését még a magyar átigazolási határidő előtt (február 14-én zárult itthon a téli piac) felbontották. Különben csak olyan bajnokságba kerülhet, ahol a szerződés felbontásának időpontjában még nyitva volt az átigazolási piac. Másrészt eddig a támadó nem feltétlenül tűnt nyitottnak a hazatérésre, szóval azért a szombathelyi folytatásra nem vennénk mérget.

Kerestük a hírrel kapcsolatban Mervót is, aki egyelőre nem kívánt reagálni kérdéseinkre, későbbre ígért tájékoztatást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik