Légiósok: Megyeri Balázs iránt Dániából érdeklődnek – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.22. 11:09
Nagy átalakulás vár a német másodosztályban óriási szerencsével bennmaradó Greuther Fürthre, az együttestől ugyanis sok játékos, többek között a két magyar légiós, Pintér Ádám és Megyeri Balázs is távozik. Utóbbi iránt sajtóhírek szerint a dán FC Köbenhavn érdeklődik.

A Nordbayern.de úgy tudja, hogy Jürgen Gjasula, Sercan Sararer, Dominik Schad és Pintér Ádám szerződéseit nem újítják meg, a kölcsönben szereplő Kaylen Hinds (Wolfsburg) és Uffe Bech (Hannover) visszatér anyaklubjához, s távozik Megyeri Balázs, illetve a folyamatosan sérülésekkel bajlódó Mathis Bolly is.Nordbayern.de úgy tudja, hogy Jürgen Gjasula, Sercan Sararer, Dominik Schad és Pintér Ádám szerződéseit nem újítják meg, a kölcsönben szereplő Kaylen Hinds (Wolfsburg) és Uffe Bech (Hannover) visszatér anyaklubjához, s távozik Megyeri Balázs, illetve a folyamatosan sérülésekkel bajlódó Mathis Bolly is.

 

Its time to say goodbye...

1,334 kedvelés, 32 hozzászólás - Balazs Megyeri (@megyo42) Instagram-hozzászólása: "Its time to say goodbye..."



 

A portál úgy tudja, Megyeri iránt az FC Köbenhavn is érdeklődik, ami azért lenne pikáns, mert a klubnál már szerepel magyar kapus, Köteles László. Igaz, vele csupán a szezon végéig állapodtak meg márciusban.

Az FCK a 4. helyen végzett a most véget ért idényben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik