Légiósok: Lovrencsics Lewandowski nyomdokain?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.05. 09:08
Jó ugródeszka a labdarúgóknak a lengyel élvonalbeli Lech Poznan: Robert Lewandowski a Borussia Dortmundhoz, Artjoms Rudnevs a szintén Bundesligában szereplő hamburgi HSV-hez igazolt a klubtól korábban. Sajtóhírek szerint hasonló utat járhat be Lovrencsics Gergő.

A fakt.pl szerint a jó teljesítményt nyújtó Lovrencsicsre felfigyeltek nyugat-európai klubok. A Lech Poznan magyar válogatott szélsője a legutóbbi négy mérkőzésén három gólt szerzett és egy asszisztot osztott ki, csapata kulcsemberévé vált. A vasárnapi, Górnik Zabrze elleni bajnokin Lovrencsics szerezte az egyenlítő gólt, majd gólpasszt is adott. Lovrencsics szerezte az egyenlítő gólt, majd gólpasszt is adott.

„Az utóbbi meccseken egyértelműen látszott rajta a fejlődés – idézi a fakt.pl Kazimierz Wegrzynt, korábbi lengyel válogatott védőt, aki jelenleg szakkommentátorként dolgozik. – Télen a Lechnek el kell adnia egy játékost, ezt a klubtól is megerősítették. Talán Lovrencsics áll a lista élén?"

Mint ismert, korábban Lewandowskit 4.5 millió euróért vette meg a Borussia Dortmund, Artjoms Rudnevset pedig 3.5 millió euróért vitte el a Hamburg. Mindkét támadó gólkirály lett egyébként a lengyel bajnokságban a Lech Poznan színeiben.

A 25 éves Lovrencsics piaci értéke a transfermarkt.de szerint egymillió euró körül mozog.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik