Légiósok: izomfáradtság miatt nem játszott Lovrencsics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.29. 09:06
Szombat este 2–0-ra vezetett, mégis csak egy ponttal (2–2) távozott a címvédő Legia Warszawa otthonából a Lech Poznan. A vendégek magyar válogatott labdarúgóját, Lovrencsics Gergőt a kezdőbe jelölték, de végül mégis a kispadról figyelte az eseményeket.

„A bemelegítésnél fájdalmat éreztem a combomban, sajnos nem tudtam vállalni a játékot – mondta lapunknak Lovrencsics Gergő. – Előzőleg orvosi vizsgálaton jártam, izomfáradtság volt a diagnózis, akkor még azt hittem, pályára léphetek a Legia elleni rangadón. A sérülés mindenesetre nem súlyos, csak pihentetni kell a lábamat.”Lovrencsics Gergő. – Előzőleg orvosi vizsgálaton jártam, izomfáradtság volt a diagnózis, akkor még azt hittem, pályára léphetek a Legia elleni rangadón. A sérülés mindenesetre nem súlyos, csak pihentetni kell a lábamat.”

A Lech legközelebb vasárnap a Belchatów ellen játszik bajnoki mérkőzést, minden bizonnyal Lovrencsics Gergővel a csapatban, azt követően – október 11-én – pedig a bukaresti Eb-selejtezőn kaphat szerepet a középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik