Légiósok: Lovrencsics és Guzmics az álomcsapatban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.25. 11:04
A Wisla Kraków középhátvédje, Guzmics Richárd és a Lech Poznan szélsője, Lovrencsics Gergő is bekerült a legrégebbi és legnagyobb példányszámú lengyel sportnapilapnál, a Przeglad Sportowynál a helyi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának álomcsapatába.

Az Ekstraklasa hivatalos honlapja által is magasztalt Guzmics a Górnik Lecznával szemben 2–0-ra megnyert mérkőzésen nyújtott teljesítményével érdemelte ki, hogy bekerüljön a tizenegybe, míg Lovrencsics a Lech Poznan tagjaként vesztes csapat tagja volt a Piast Gliwice otthonában, mégis beválasztottak a legjobbak közé.Az Ekstraklasa hivatalos honlapja által is magasztalt Guzmics a Górnik Lecznával szemben 2–0-ra megnyert mérkőzésen nyújtott teljesítményével érdemelte ki, hogy bekerüljön a tizenegybe, míg Lovrencsics a Lech Poznan tagjaként vesztes csapat tagja volt a Piast Gliwice otthonában, mégis beválasztottak a legjobbak közé.

A 16. forduló álomcsapatának gerincét a listavezetőLegia Warszawa és a második helyen álló Wisla Kraków játékosai adják.

A HÉTVÉGE ÁLOMCSAPATA A LENGYEL BAJNOKSÁGBAN
Grzegorz Sandomierski (Zawisza Bydgoszcz) – Dariusz Dudka (Wisla Kraków), Guzmics Richárd (Wisla Kraków), Jakub Rzezniczak (Legia Warszawa), Guilherme (Legia Warszawa) – Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Ondrej Duda (Legia Warszawa), Rafal Boguski (Wisla Kraków), Mariusz Stepinski (Wisla Kraków) – Kamil Wilczek (Piast Gliwice), Mateusz Zachara (Górnik Zabrze)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik