MTI/NSO 2020.05.20 16:27 Frissítve: 2020.05.20 16:33

Légiósok: lehet, hogy Langék mégis bajnokok lesznek

Öt nappal ezelőtt döntött a Ciprusi Labdarúgó-szövetség a bajnokság félbeszakításáról, és akkor arról számoltunk be, hogy a Lang Ádámot foglalkoztató Omonia Nicosia zárt az élen, és indulhat a BL-ben, és hogy a szövetség valószínűleg nem hirdet bajnokot, ám az Omonia magyar válogatott védőjének ezzel éppen ellenkező információi vannak.

 

Lang Ádám, az Omonia Nicosia magyar válogatott labdarúgója szerint még változhat, hogy hirdetnek-e győztest a ciprusi bajnokságban.

„Nekem az az információm, még változhat, hogy bajnokok leszünk-e. A szövetség képviselői figyelik, hogy a többi országban avatnak-e győztest, ahol már befejezettnek nyilvánították a bajnokságot” – mondta az M1 aktuális csatornának a 27 éves védő, aki hozzátette, számított arra az eshetőségre, hogy lezárják a pontvadászatot.

A szigetországban 22 forduló után befejezettnek nyilvánították a küzdelmeket, s bár bajnokot nem hirdettek, a Bajnokok Ligája következő idényére éllovasként az Omonia Nicosiát jelölte ki indulóként a helyi szövetség.

Lang arról is beszélt, hogy nagyon jól érzi magát a csapatnál, kifejezetten jó döntésnek tartja, hogy tavaly az Omoniához igazolt, amelyben alapemberré vált.

„Nagyon szigorú intézkedések voltak. Eleinte napi egyszer lehetett kimozdulni, és írni kellett a kormány egyik vonalára, hogy milyen halaszthatatlan okból. Május 4-től enyhítettek a korlátozásokon, azóta többször ki lehet mozdulni, holnaptól pedig már az éttermek is kinyithatnak” – mondta a 30-szoros válogatott futballista a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetről.

2020.05.21 10:13:55

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

A visszavonuló védő részletesen mesélt a Nemzeti Sportnak mindennapos küzdelmeiről, döntéséről.

2020.05.20 10:19:44

Légiósok BABJÁK BENCE

A Le Havre vezetőedzője marasztalja a magyar válogatott védőt, aki még nem tudja, hol folytatja.

2020.05.19 21:35:13

Légiósok S. T. J.

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

2020.05.19 08:33:23

Légiósok BABJÁK BENCE

„Nyilván szokni kell, hogy az első félidő lefújása után nem mehetünk egyszerre az öltözőbe, hogy nem ölelhetjük meg a gólszerzőt.”