nemzetisport.hu 2018.08.13 20:51 Frissítve: 2018.08.21 13:36

Légiósok: Korhutot az izraeli második is vinné – sajtóhír

Izraeli sajtóértesülések szerint a Beitar Jeruzsálem Korhut Mihálynak, a Hapoel Beer-Seva magyar válogatott balhátvédjének a szerződtetésén gondolkozik.

Korhut Mihályt a Beitar Jeruzsálem is vinné? (Fotó: AFP, archív)

 

Mint ismert, Korhutot szerződés köti a Hapoel Beer-Sevához, ám az izraeli klubnál nem számolnak vele – dacára annak, hogy tavaly ősszel meghosszabbították a szerződését.

Korhut átigazolását hetekkel ezelőtt kész tényként közölte az Anorthoszisz honlapja, a hivatalos bejelentést azonban bizonytalanság követte, és ahogy beszámoltunk róla, a rutinos védő a hírek szerint gondolkodási időt kért, hiszen más országokból is voltak (és vannak is) ajánlatai. A történetből végül „kihúzhattuk” az Anorthosziszt, az NSO ugyanis úgy értesült, hogy Korhut Mihály biztosan nem igazol a ciprusiakhoz, mivel a felek nem tudtak megállapodni.

A sport5.co.il ma már újabb érdeklődőről számolt be – Korhutot állítólag a szintén izraeli élvonalban szereplő Beitar Jeruzsálem szerződtetné. A portál tudomása szerint a tárgyalások már zajlanak. A válogatott védő menedzsere, Paunoch Péter a Nemzeti Sport Online megkeresésére elmondta, hogy hivatalos ajánlat egyelőre nem érkezett a Beitartól.

A Beitar Jeruzsálem a Hapoel Beer-Seva mögött az alapszakaszban a második helyen végzett az izraeli élvonal 2017–2018-as idényében, a rájátszást pedig a harmadik helyen zárta. A jeruzsálemiek néhány hete, az Európa-liga első selejtezőkörében búcsúztak a nemzetközi kupaküzdelmektől.

2020.02.07 14:16:42

Légiósok BORBOLA BENCE

EXKLUZÍV INTERJÚ. A szélső nem nyomozza, miért küldték el korábbi klubjától, az al-Ainnál viszont tárt karokkal fogadták.

2020.02.05 11:37:07

Légiósok P. K.

A görögöket lenyűgözte a 12 km-t futó középpályás, megjelentek a sajtóban a szerződésének részletei.

2020.02.03 09:23:51

Légiósok NAGY ZSOLT

„Otthon élhetek azután is, hogy visszavonultam” – 35 ezren a Penarol edzőmeccsén.