nemzetisport.hu 2018.08.13 20:51 Frissítve: 2018.08.21 13:36

Légiósok: Korhutot az izraeli második is vinné – sajtóhír

Izraeli sajtóértesülések szerint a Beitar Jeruzsálem Korhut Mihálynak, a Hapoel Beer-Seva magyar válogatott balhátvédjének a szerződtetésén gondolkozik.

Korhut Mihályt a Beitar Jeruzsálem is vinné? (Fotó: AFP, archív)

 

Mint ismert, Korhutot szerződés köti a Hapoel Beer-Sevához, ám az izraeli klubnál nem számolnak vele – dacára annak, hogy tavaly ősszel meghosszabbították a szerződését.

Korhut átigazolását hetekkel ezelőtt kész tényként közölte az Anorthoszisz honlapja, a hivatalos bejelentést azonban bizonytalanság követte, és ahogy beszámoltunk róla, a rutinos védő a hírek szerint gondolkodási időt kért, hiszen más országokból is voltak (és vannak is) ajánlatai. A történetből végül „kihúzhattuk” az Anorthosziszt, az NSO ugyanis úgy értesült, hogy Korhut Mihály biztosan nem igazol a ciprusiakhoz, mivel a felek nem tudtak megállapodni.

A sport5.co.il ma már újabb érdeklődőről számolt be – Korhutot állítólag a szintén izraeli élvonalban szereplő Beitar Jeruzsálem szerződtetné. A portál tudomása szerint a tárgyalások már zajlanak. A válogatott védő menedzsere, Paunoch Péter a Nemzeti Sport Online megkeresésére elmondta, hogy hivatalos ajánlat egyelőre nem érkezett a Beitartól.

A Beitar Jeruzsálem a Hapoel Beer-Seva mögött az alapszakaszban a második helyen végzett az izraeli élvonal 2017–2018-as idényében, a rájátszást pedig a harmadik helyen zárta. A jeruzsálemiek néhány hete, az Európa-liga első selejtezőkörében búcsúztak a nemzetközi kupaküzdelmektől.

2019.04.17 22:35:43

Légiósok P. K.

Menedzsere szerint a DAC is partner abban, hogy a középpályás a fejlődése érdekében erősebb bajnokságba tudjon szerződni.

2019.04.11 23:08:08

Légiósok CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Miközben nem kicsit vicces az egész, hiszen a romániai kluboknak igen szigorú pénzügyi vizsgálaton kell átmenniük, ha a következő idényre is meg akarják szerezni a bajnoki részvételre jogosító licencet. Persze ez csak a látszat, a békaemberekre folyamatosan oda kell figyelni.

2019.04.10 22:19:59

Légiósok PÓR KÁROLY

A Blau-Weiss Linzet irányító Doma Ernő az egyetlen külföldi szakvezető a másodosztályban.

2019.04.03 14:20:30

Légiósok P. K.

Nyerges Zsolt egyelőre ismerkedik a United Zürichhel, amely a fiatal játékosoknak adhat kiugrási lehetőséget.