Légiósok: Kleinheisler utazik Dubaiba, készül a Sporting ellen

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2018.01.04. 14:06
A kazah bajnok Asztana magyar válogatott labdarúgója, Kleinheisler László térdsérülése miatt augusztus óta nem lépett pályára, de a téli felkészülést már elkezdheti a csapatával.

„Kleinheisler László felépült a sérüléséből. Így az Asztana január 10-én már a magyar légiósával a soraiban kezdheti meg a téli felkészülést. Kleinheisler teljes értékű munkát végezhet, így a dubai edzőtáborába is a csapattal tart és készül a februári, Sporting elleni Európa-liga-mérkőzésre” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a válogatott középpályást képviselő menedzsment részéről Kozák Attila.

Az Asztana ugyanis az ősszel továbbjutott az El-csoportköréből a legjobb 32 csapat közé, és az egyenes kieséses szakaszt a Bajnokok Ligájából átkerülő portugál gárda ellen folytatja (az első meccset február 15-én rendezik meg Asztanában, a visszavágóra egy héttel később kerül sor Lisszabonban). Így addig is játszhat tétmeccseket, amíg a kazah élvonal idei szezonja áprilisban kezdetét veszi.

Továbbra is kérdés ugyanakkor, hogy ki irányítja majd a gárdát ebben az évben, mert a klub a napokban jelentette be, hogy a bolgár sikeredző, az Asztanával sorozatban négy bajnoki címet nyerő bolgár Sztanimir Sztoilov nem hosszabbította meg a decemberben lejárt szerződését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik