Légiósok: „Kétlem, hogy Kalmárnak reális esélye van kezdeni”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.10. 09:54
Ralf Rangnick, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig vezetőedzője nem köntörfalazott, amikor Kalmár Zsolt jövőjéről kérdezték.

Mint megírtuk, a Kalmár Zsolttal (és Gulácsi Péterrel) a kezdőcsapatában felálló RB Leipzig 4–4-es döntetlent játszott az osztrák másodosztályú FC Lieferinggel a 2016–2017-es szezon előtti utolsó felkészülési mérkőzésén. a Kalmár Zsolttal (és Gulácsi Péterrel) a kezdőcsapatában felálló RB Leipzig 4–4-es döntetlent játszott az osztrák másodosztályú FC Lieferinggel a 2016–2017-es szezon előtti utolsó felkészülési mérkőzésén.

A meccs után Ralf Rangnick, a lipcsei klub vezetőedzője a magyar válogatott Kalmárról is ejtett néhány szót. Mint szavaiból kivehető, a Leipzig valószínűleg nem zárkózik el attól, hogy a 21 esztendős támadót elengedje.

„Pályára léphet, játszhat – szögezte le a tréner. – A felkészülési összecsapásokon kiderült, technikailag nincs problémája, ám nem gondolom, hogy reális esélye lenne arra, hogy az elejétől kezdjen a saját posztján.”

A szakember elmondta, Kalmár az U23-as csapatban kaphat folyamatosan lehetőséget.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik