Légiósok: Kalmár gólpasszával listavezetőt vert meg a DAC

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.01. 18:09
A DAC Dunaszerdahely 1–0-ra megverte a listavezető Spartak Trnavát a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásának harmadik fordulójában – a győztes gólt Kalmár Zsolt készítette elő.

A Nastro El Maestro irányította Nagyszombat sorozatban hét veretlenül megvívott meccsel a háta mögött utazott Dunaszerdahelyre. Vakoun Issouf Bayo győztes gólját Kalmár Zsolt készítette elő – a magyar középpályás végigjátszotta a meccset, a nyolcperces hosszabbítás ötödik percében sárga lapot kapott.Kalmár Zsolt készítette elő – a magyar középpályás végigjátszotta a meccset, a nyolcperces hosszabbítás ötödik percében sárga lapot kapott.

A 88. percben beállt Vida Kristopher előtt is adódott nagy lehetőség, ám azt a vendégek kapusa bravúrral hárította. Mervó Bence végig a kispadon volt a győztesnél, amely négy pontra leszakította a negyedik helyen álló Zilinát.

A Greuther Fürth 2–1-re megverte az Union Berlint, Megyeri Balázs és Pintér Ádám sem került keretbe a győztes csapatban, mint ahogy az 1–0-s sikert arató Jenpien sem nevezte be Guzmics Richárdot.

A Dinamo Kijev a sérült Kádár Tamás nélkül nélkül győzött az ukrán Premjer-liga rájátszásában, a Szántó Tamást nélkülöző Rapid Wien Mattersburgban nyert 4–2-re.

AUSZTRIA, BUNDESLIGA
28. FORDULÓ
Mattersburg–Rapid Wien 2–4
Rapid Wien:Szántó Tamást nem nevezték.

KÍNA, LEAGUE ONE
3. FORDULÓ
Jenpien–Nei Mongol Csungju 1–0
Jenpien:Guzmics Richárdot nem nevezték.

NÉMETORSZÁG,BUNDESLIGA 2.
28. FORDULÓ

Greuther Fürth–Union Berlin 2–1
Fürth:Megyeri Balázst és Pintér Ádámot sem nevezték.

SZLOVÁKIA, FORTUNA LIGA
FELSŐHÁZI RÁJÁTSZÁS, 3. FORDULÓ

DAC–Spartak Trnava 1–0
DAC:Kalmár Zsolt gólpasszt adott, a 94. percben sárga lapot kapott, és végigjátszotta a meccset; Vida Kristopher a 88. percben állt be; Mervó Bence végig a kispadon volt.

UKRAJNA, PREMJER-LIGA
25. FORDULÓ (RÁJÁTSZÁS, 3. FORDULÓ)
Mariupol–Dinamo Kijev 2–3
Dinamo Kijev:Kádár Tamást nem nevezték.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik