Légiósok: Kádár első találata, pazar gólt ollózott – videó

Vágólapra másolva!
2017.04.26. 18:31
Kádár Tamás, a Dinamo Kijev magyar válogatott hátvédje megszerezte első gólját új csapata színeiben. A védő az Ukrán Kupa elődöntőjében, a másodosztályú Mikolajiv kapuját vette be parádés mozdulattal.

Kádár Tamás a 62. percben csapata második gólját szerezte, egy szöglet után pazar mozdulattal ollózott a hálóba. A kijeviek első találatát az első félidő ráadásának első percében Andrij Jarmolenko jegyezte, sőt a 81. percben egy büntetőt is értékesített tíz perccel később pedig ismét betalált, így mesterhármassal zárt.Kádár Tamás a 62. percben csapata második gólját szerezte, egy szöglet után pazar mozdulattal ollózott a hálóba. A kijeviek első találatát az első félidő ráadásának első percében Andrij Jarmolenko jegyezte, sőt a 81. percben egy büntetőt is értékesített tíz perccel később pedig ismét betalált, így mesterhármassal zárt.

A Dinamo Kijev így 4–0-ra nyert, ezzel bejutott az Ukrán Kupa döntőjébe. A fináléban a Sahtar Doneck lesz a a kijeviek ellenfele, miután a doneckiek 1–0-ra legyőzték a Dnipro Dnipropetrovszkot.


UKRAJNA, UKRÁN KUPA
ELŐDÖNTŐ

Mikolajiv (II.)–Dinamo Kijev 0–4
Sahtar Doneck–Dnipro Dnipropetrovszk 1–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik