Légiósok: Kádár nem teljesen boldog Kijevben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.29. 09:13
A télen az ukrán Dinamo Kijevhez szerződő Kádár Tamás elmondta, gondjai vannak a kommunikációval, ami megnehezíti a mindennapjait a csapatnál.

Bár Ukrajnába való igazolása óta alapemberré nőtte ki magát a Dinamo Kijevnél, mégsem teljesen boldog a 38-szoros magyar válogatott védő.

„Összességében sikerült beilleszkednem, egyedül a kommunikációval akadnak problémáim, mert kevesen beszélnek angolul a csapatban – mondta Kádár Tamás a football24.ua-nak. – Hiányoznak a barátaim és a családom, kicsit honvágyam van. Lengyelországban sokkal több magyar volt, a csapattársaim pedig beszéltek angolul, ami megkönnyítette a dolgomat. Mindezek ellenére gyorsan beilleszkedtem, viszonylag hamar lett lakásom és autóm, így könnyebben hozzászoktam a mindennapokhoz.”

„Ami a Dinamót illeti, ebben a szezonban trófea nélkül maradtunk, de mostantól csak a jövőre szabad koncentrálnunk. Igaz, az nem könnyíti meg a dolgunkat, hogy nem tudjuk, ki lesz az edzőnk, mert Szerhij Rebrov szerződése lejárt” – tette hozzá a 27 esztendős futballista.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik