Légiósok: így reagált Nikolics a Hamburg ajánlatának hírére

K. J.K. J.
Vágólapra másolva!
2016.01.14. 06:55
Mint beszámoltunk róla, a német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Hamburger SV négymillió euróért szeretné szerződtetni Nikolics Nemanját, a lengyel Legia Warszawa magyar válogatott támadóját.

„Láttam a hírt, konkrétumról azonban nem tudok beszámolni – mondta a Nemzeti Sport érdeklődésére Nikolics. – Most éppen Máltán vagyunk a Legiával, készülünk a bajnokság tavaszi folytatására, napi két edzésünk van. Nyilván büszkeséggel tölt el, ha Bundesliga-csapat kapcsán kerül szóba a nevem, ennél többet most felesleges mondani.”Nikolics. – Most éppen Máltán vagyunk a Legiával, készülünk a bajnokság tavaszi folytatására, napi két edzésünk van. Nyilván büszkeséggel tölt el, ha Bundesliga-csapat kapcsán kerül szóba a nevem, ennél többet most felesleges mondani.”

„Érdeklődés mutatkozik Niko iránt, konkrét ajánlat is érkezett már érte, de nem a Hamburgtól – mondta Filipovics Vladan, a csatár menedzsere. – Élő szerződése van a Legiánál, tehát ha valamelyik klub szerződtetni kívánja, a varsói vezérkarral kell először megegyezni. Ha az ügylet valamennyi szereplője megfelelőnek tartja az ajánlatot, megtörténhet a váltás.”

Nikolics a nyáron a Videotontól szerződött a Legiához, amelynél szenzációs őszt produkált, 21 bajnoki mérkőzésen 21 gólt szerzett, s a 16 csapatos Ekstraklasában vezeti a mesterlövészek listáját. Augusztusban, szeptemberben és októberben is őt választották meg a hónap labdarúgójának a lengyel élvonalban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik