Légiósok: „Igaz, most nem neveztek a 43-as keretbe” – Balázs B.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.01. 15:22
Balázs Benjámin, a portugál Vitória Guimaraes magyar futballistája közleményt adott ki, melyben kijelenti: ugyan nem fért be a klub 43 fős keretébe, de a „csapat lelkes háttérembereként” marad, és igyekszik fejleszteni képességeit. Balázst a nyáron szerződtette a Guimaraes, ám nem nevezte a bajnoki keretbe, a helyi Guimaraes Digital arról írt, nem tudott alkalmazkodni a klubhoz és a portugál futballhoz.

Az alábbiakban tartalmi változtatás nélkül tesszük közzé Balázs Benjámin kapos.hu-n nyilvánosságra hozott közleményét. kapos.hu-n nyilvánosságra hozott közleményét.

Balázs Benjámin levelét megírta – marad Portugáliában
Balázs Benjámin levelét megírta – marad Portugáliában

„A csapatom menedzsmentjével egyeztetve küldöm az alábbi sajtóközleményt: A portugál élvonalbeli Vitória Guimaraes FC-vel kötött szerződésem arra kötelez, hogy a portugál futball színvonalához illő alázattal vegyek részt a csapat életében, az edzéseken, a mérkőzéseken és a pályán kívül is. Óriási lehetőségnek tartom, hogy sokkal magasabb célokat tűzhettem magam elé az eddigieknél.

Végre nem az első osztályban maradás a cél, hanem a győzelem, egy Európában is magas szinten teljesítő futballcsapatban, egy rendkívül lelkes közönség előtt. Számomra példamutató a felkészültségük, az együttműködésük, és ez megsokszorozza az erőmet. Igaz, most nem neveztek a 43-as keretbe, de a csapat lelkes háttérembereként szeretném jelentősen fejleszteni technikai tudásomat, javítani a taktikai látásmódomat, hogy majd fontos mérkőzéseken is pályára léphessek.

Tanulom a portugál nyelvet, hogy az angol mellett segítse a mindennapi kommunikációt. Azért küzdök, hogy jó csapatjátékosként mások számára is öröm legyen a játékom a futballpályán! Mindenkinek köszönöm a figyelmet és a biztatást!

Balázs Benjámin

Kiegészítés: Az O Jogo portugál sportlap hétfő esti híre szerint a Guimaraes megpróbált szerződést bontani a nyáron igazolt magyar játékossal, ez azonban nem sikerült, így Balázs minden bizonnyal a klub B-csapatánál dolgozik tovább, és pályára léphet a Ligakupában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik