Légiósok: Huszti első gólja pontot hozott a konyhára – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.09. 11:39
A kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában a Huszti Szabolcsot végig a soraiban tudó Csangcsun Jataj hazai pályán 1–1-es döntetlenre végzett a Liaoning együttesével, ezzel három vereség után megszerezte első pontját a most zajló szezonban. A házigazdák gólját tizenegyesből a magyar középpályás szerezte, aki először volt eredményes a kínai bajnokságban, amióta visszatért Ázsiába.

Huszti találata után nem sokáig vezetett a Jataj, hiszen a büntető előtt tíz főre fogyatkozó vendégek két perccel később egyenlítettek. A találkozó hajrájában a magyar futballista begyűjtött egy sárga lapot. Husztiék négy fordulót követően – a Csiangszu Szuninggal karöltve – a tabella 15. helyén állnak.

A TALÁLKOZÓ GÓLJAI:


A térdsérüléssel bajlódó Guzmics Richárdot nélkülöző Jenpien Funde negyedik meccsén a harmadik vereségét szenvedte el, és a bajnokságban egyedüli csapatként továbbra sem szerzett még gólt.

KÍNA, 4. FORDULÓ
Csangcsun Jataj–Liaoning 1–1
Tiencsin Csüancsien–Jenpien Funde 1–0
Az állás: 1. Kuangcsou R&F 10 pont, 2. Sanghaj SIPG 9, 3. Santung Luneng 9, …14. Jenpien Funde 1, 15. Csangcsun Jataj 1

A dél-koreai bajnokságban Feczesin Róbert csapata, a Csonnam Dragons az ötödik meccsén is kikapott. A magyar támadót kétgólos hátrányban, a 71. percben bevető együttes ezúttal az első győzelmét elkönyvelő Tegutól szenvedett vereséget, és továbbra is sereghajtó a tabellán.

DÉL-KOREA, 5. FORDULÓ
Tegu–Csonnam Dragons 2–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik