Légiósok: Hrutka angolokkal tárgyalt Megyeriről

Vágólapra másolva!
2013.06.19. 07:59
null
Megyeri Balázs iránt Angliából is érdeklődnek <br />– de valószínűleg marad (Fotó: Imago)
Hrutka János, a görög bajnok Olympiakoszban védő Megyeri Balázs menedzsere a Nemzeti Sportnak elárulta: a kapus valószínűleg marad a patinás pireuszi csapatnál, bár Angliából is volt iránta érdeklődés.

„Ha a pénzt és nem a játéklehetőséget tartottuk volna szem előtt, akkor Megyeri Balázs már elszerződött volna az Evertonhoz… – fogalmazott Hrutka János, az Olympiakosz Pireusz 23 esztendős kapusának menedzsere. – A lényeg, hogy továbbra is védjen, s úgy tűnik, erre minden esélye meg is van a görög csapatnál, Míchel vezetőedző számít rá, bízik benne, s ez a lényeg.”

„Amíg nincs konkrét ajánlat Balázsért, annak van a legnagyobb esélye, hogy az athéni klubnál marad” – folytatta a menedzser.

„A vételáráról annyit, sok a nulla, és az összeg eleje is igen magas… Tény és való, hogy német és angol csapatok szeretnék soraikban tudni a játékost, nemrég beszéltem az egyik angol csapattal, de konkrétumról nem számolhatok be. Persze élvonalbeli együttesről van szó, csak ezek a csapatok tudnák kifizetni Balázs árát.”

Megyeri Balázs vetélytársa, a korábban a Manchester Unitedben is védő Roy Carroll meghosszabbította szerződését, így a következő szezonban újfent az északírrel kell megharcolnia a helyéért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik